Bere semeak, Joxe Krutzek, Calongeren lekukoa hartu zuen entrega berdinarekin. Urte askotan, sagardoa egiten baino ez gara aritzen, elaborazio tradizional horren xehetasun guztiak zainduz. 1986an, beste urrats bat eman genuen, sagardotegiko ateak ireki genizkion jendeari txotx garaian, eta denak gonbidatu genituen gure tradizioaren parte izatera.
Calongek urtaro eredu horri eutsi zion. Hala ere, 2003an, kapitulu berri bati ekin genion, eta erreforma integral bat egin genuen, gure bezeroentzako, zuretzako, esperientzia hobetu ahal izateko.
Bere semeak, Joxe Krutzek, Calongeren lekukoa hartu zuen entrega berdinarekin. Urte askotan, sagardoa egiten baino ez gara aritzen, elaborazio tradizional horren xehetasun guztiak zainduz. 1986an, beste urrats bat eman genuen, sagardotegiko ateak ireki genizkion jendeari txotx garaian, eta denak gonbidatu genituen gure tradizioaren parte izatera.
Calongek urtaro eredu horri eutsi zion. Hala ere, 2003an, kapitulu berri bati ekin genion, eta erreforma integral bat egin genuen, gure bezeroentzako, zuretzako, esperientzia hobetu ahal izateko.
Gaur, hirugarren belaunaldian, Calonge sagardotegia zuzentzen dugu gure sustraien harrotasunarekin eta etorkizunari begiratzeko anbizioarekin.
Talde paregabe batek lagunduta egiten dugu, gure aurreko legatuari leial.
Gure adinekoek transmititutako jakinduriari berrikuntza teknologikoa gehitu diogu, tradizioa eta modernitatea erabat nahastuz.
Zure zain gaude.
Astelehena: Afariak
Asteartea: Afariak
Asteazkena: Itxita
Osteguna: Bazkariak eta Afariak
Ostirala: Bazkariak eta Afariak
Larunbata: Bazkariak eta Afariak
Igandea: Bazkariak
Calonge Sagardotegia © 2025. Batela marketing-ek garatua